Facebook Instagram
Theo S
foto van Theo++S
Category: Actor, Edelfigurant, Plusmodel
Hair: Brown, Grey
Height: 190-200
Look: The Netherlands
Size: 52, 54
Age: 60 year
(Continued at bottom of the page)
model-foto
model-foto
model-foto
model-foto
model-foto
model-foto
model-foto
model-foto
model-foto
CV
In vogelvlucht...

Theo werkte na zijn middelbare schooltijd als acteur bij o.a. Steigertheaterprodukties, kindertheatergroep Zippp en de muziektheater-produktie Agamemnon van de stadsschouwburg Nijmegen o.l.v. Pieter v.d. Waterbeemd en Bart Vaessen.
In 1987 is hij begonnen met zijn studie aan de Hogeschool v.d. Kunsten te Arnhem afd. Docentenopleiding Dramatische Vorming.
Vanaf 1988/1989 werkte hij mee aan verschillende adhoc theaterprodukties, videoprojecten en televisieprodukties als acteur, produktieleider, regie-assistent, creatief adviseur, vormgever en producent. Hij heeft in deze produkties samen gewerkt met Erik Veldhuis, Erik Fransman, Catharina Haverkamp, Christine Ewert, Ramon Gieling, Henri v. Zanten, Paul Koek, Loes Wouterson, Tony Thatcher en Chaim Levano voor o.a. de VPRO, KRO, NCRV, TROS, Toneelschool Arnhem, Buro KaAp van de Hogeschool v.d. Kunsten Arnhem, Stichting Michi, CentrumNieuwe Dans Ontwikkeling Arnhem, muziekgroep De Ereprijs, toneelgroep Wolfsmond en Theater v.h. Oosten. Verder heeft hij amateurprodukties en studenten aan de DDV begeleid als drama-adviseur c.q. regisseur.
Hij heeft gewerkt als opnameleider bij Goede Tijden Slechte Tijden en vervulde dezelfde functie bij Onderweg naar Morgen, met name om de driecameratechniek te verkennen. Momenteel houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van concepten, werkt hij als (trainings)acteur en is casting director bij Nora Mullens Casting. Daarnaast is er een roaddocu over de Australische gitaarvirtuoos Tommy Emmanuel in voorbereiding.


Rijbewijs B, in het bezit van een auto

Kleur haar Bruin/grijs
Kleur ogen Bruin
Lengte 191 cm
Schoen 45/46
Hoofd 62 cm
Maten 52/54
Jeans 36
Borst 126 cm
Taille 124 cm
Heup 121 cm
Boord 50 cm



Tattoo op linker bovenarm/schouder

Talen Ned, Eng, Duits